Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Boekweit met champignons
25min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min
Zalm en venkel risotto
25min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min