Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Asperge-watermeloen salade
40 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Moussaka met linzen
2h 20min
Zalm en venkel risotto
25min
Indiase groentencurry
50 min
Vislasagne met courgette
1 Std.