Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3008 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperge-watermeloen salade
40 dk
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 dk
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1sa
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 dk
Zalm en venkel risotto
25 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 dk