Apparaten en Accessoires
Spinazierisotto met asperges
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
ui gehalveerd50 g
-
olijfolie40 g
-
boter40 g
-
risottorijst (bv. Carnaroli)320 g
-
witte wijn60 g
-
water720 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
groene asperges topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)500 g
-
rauwe ham in reepjes100 g
-
geschaafde amandelen50 g
-
zout1 snuifje
-
verse jonge spinazie150 g
-
gefermenteerde melk90 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
3008 kJ /
718 kcal
Vetten
36 g
Koolhydraten
70 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Champignon en feta strudel met spinazie
1u. 45min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Pompoenrisotto met spek
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min