Apparaten en Accessoires
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
Voorbereiding 5min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
-
300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm)gekookte worst (Brühwurst) in plakjes (1 cm)300 g
-
olie30 g
-
water950 g
-
boerenkool zonder dikke stelen30 - 50 g
-
uien gehalveerd120 g
-
wortelen in stukken80 g
-
80 - 100 g peterseliewortel, in stukkenselderstengels in stukken80 g
-
teentjes knoflook3
-
tomatenpuree30 g
-
300 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes300 g
-
2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta2 tl
-
laurierbladeren, gedroogd1 - 2
-
gedroogde tijm1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
parelgerst (zie variatie)30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
884.3 mg
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1398.3 kJ /
334.2 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
17.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Paksoi en ham rijst
40min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Boekweit met champignons
25min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Snelle Thaise kipcurry
40min