Apparaten en Accessoires
XXL kip pastei
Voorbereiding 40min
Totaal 1u. 55min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in stukken (1-2 cm), bevroren200 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
Gekarameliseerde uien
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
spekblokjes110 g
-
uien in acht gesneden, lagen gescheiden250 g
-
donkerbruine suiker20 g
-
balsamicoazijn20 g
-
zout½ tl
Kipvulling
-
water600 g
-
kiphaasjes500 g
-
zoete aardappelen in blokjes (2 cm)220 g
-
verse tijm en iets meer als afwerking3 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
verse champignons in vieren gesneden150 g
-
boter40 g
-
bloem30 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
room, 35% vet50 g
-
melk om te kleuren
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1275.4 mg
Eiwitten
29.8 g
Calorieën
3442.3 kJ /
819.5 kcal
Vetten
51.3 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
28.3 g
Koolhydraten
57.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nessuna valutazione
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nessuna valutazione
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Butter Chicken
1h
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Nessuna valutazione
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Vegan Lasagne met Linzen
Nessuna valutazione
Pittige Goulash met Donker Bier
Nessuna valutazione
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Miso Udon Noedels
20min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min