Apparaten en Accessoires
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
mozzarella200 g
-
water1000 g
-
basmati rijst200 g
-
varkenskarbonade zonder been, in plakjes gesneden (ongeveer 1-2 cm)600 g
-
zout1 ½ tl
-
suiker4 tl
-
bouillonpasta1 tl
-
gemalen peper1 ½ tl
-
2 tl witte wijnShaoxing rijstwijn3 tl
-
sesamolie1 tl
-
lichte sojasaus1 tl
-
ei4
-
maïszetmeel4 el
-
water3 el
-
plantaardige olie3 el
-
knoflookteentjes4
-
plantaardige olie30 g
-
tomaten in stukjes van 2 cm gesneden500 g
-
rode paprika in stukjes van 2 cm gesneden150 g
-
groene paprika in stukjes van 2 cm gesneden150 g
-
ui in partjes gesneden1
-
tomatenpuree30 g
-
ketchup20 g
-
zout1 el
-
maïszetmeel gemengd met 4 el water2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1002.7 mg
Eiwitten
41.5 g
Calorieën
2557.4 kJ /
611.2 kcal
Vetten
29.7 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
8.4 g
Koolhydraten
42.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Risottata met kip en champignons
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Spaanse risotto
40min
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Sate Ayam
1u. 30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Kleverige sesamkip
40min