Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 50 g babywortelen, in stukken
- 50 g selder, in stukken
- 1 - 2 verse rode chilipepers, zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g olijfolie
- 4 kippenboutjes, met vel (± 800 g)
- 800 g water
- 50 g misopasta
- 2 takjes vers citroengras
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 50 g sjalotten
- 14 g babywortelen
- 60 g rapen, gehalveerd
- 60 g mini radijzen, gehalveerd
- ½ bos verse koriander
- 1 limoen, in partjes
- 8 sneetjes stokbrood
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2674.5 kJ / 639.2 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1402.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Vegan pudding
15min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Geroosterde bananen affogato
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2h 45 min
Kippenbouillonpasta
45min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Azteca taart
1 Std.
Lamscurry
1 Std.