Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 50 g babywortelen, in stukken
- 50 g selder, in stukken
- 1 - 2 verse rode chilipepers, zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g olijfolie
- 4 kippenboutjes, met vel (± 800 g)
- 800 g water
- 50 g misopasta
- 2 takjes vers citroengras
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 50 g sjalotten
- 14 g babywortelen
- 60 g rapen, gehalveerd
- 60 g mini radijzen, gehalveerd
- ½ bos verse koriander
- 1 limoen, in partjes
- 8 sneetjes stokbrood
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2674.5 kJ / 639.2 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 41.1 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1402.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Geen beoordelingen
Gekruide lamstaart
40 Min
Spaanse brunch
1h 15min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Carnaval maskers
1 Std. 45 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Kip met 'mole verde' saus
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen