Apparaten en Accessoires
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
295.8 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
7.5 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
9.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Borscht
50min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Hummus van rode biet
10min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Piadina uit Emilia Romagna
15min