Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, en meer voor een ijsbad
- ijsblokje, voor koeling
- 350 g asperges, in stukken (ong. 3 cm)
- 200 g courgette, in schijfjes (ong. 1 cm)
- 2 lente-uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 2 roze pompelmoes, 50 g sap en de rest in partjes
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 tl chiazaad
- 80 g verse jonge spinazie
- 40 g walnoot, gepeld, in stukken
- 1 el zonnebloempitten
- 1 el pompoenpitten
- 2 el verse bieslook, versnipperd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20 min
Spinazierisotto met asperges
40min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min