Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water, en meer voor een ijsbad
- ijsblokje, voor koeling
- 350 g asperges, in stukken (ong. 3 cm)
- 200 g courgette, in schijfjes (ong. 1 cm)
- 2 lente-uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 2 roze pompelmoes, 50 g sap en de rest in partjes
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 2 tl chiazaad
- 80 g verse jonge spinazie
- 40 g walnoot, gepeld, in stukken
- 1 el zonnebloempitten
- 1 el pompoenpitten
- 2 el verse bieslook, versnipperd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1010.5 kJ / 240.5 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 295.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gazpacho
1h 15 min.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min.
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min.
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Indiase groentencurry
50 min.
Romige champignonsoep
20min