Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 932.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Canapé met ei
10min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min