Apparaten en Accessoires
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
rode bieten in stukken400 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken2
-
passievruchten2
-
fleur de sel naar eigen smaak2 snuifjes
-
witte balsamico azijn10 g
-
boter40 g
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
932.8 mg
Eiwitten
43.5 g
Calorieën
2178.8 kJ /
521.5 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
6.3 g
Verzadigd vet
9.3 g
Koolhydraten
19.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.