Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
TM6 TM5 TM31

Eendenborst met passievrucht en bietenpuree

3.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g water
  • 400 g rode bieten, in stukken
  • 200 g aardappelen, in stukken
  • 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
  • 2 passievruchten
  • 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
  • 10 g witte balsamico azijn
  • 40 g boter
  • 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
  • 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2178.8 kJ / 521.5 kcal
Eiwitten
43.5 g
Koolhydraten
19.3 g
Vetten
28.3 g
Verzadigd vet
9.3 g
Vezels
6.3 g
Natrium
932.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten