Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 932.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Basilicumpesto
10 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Ananaspakketjes
1 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min