Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 el witte peperkorrels
- 80 g ui, in vier gesneden
- 50 g selder, in stukken
- 50 g spek, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 snuifje paprikapoeder
- 30 g boter, in blokjes
- 150 g aardappelen, geschild, in stukken (3 cm)
- 600 g zoete maïskorrels
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 800 g water
- 250 g chorizo, in dunne schijfjes
- 1 snuifje zeezout
- lichte room (ong. 18% vet), om op te dienen
- paprikapoeder, wat extra als garnituur
- selderij bladeren, als garnituur
- verse bieslook, fijn gesneden als garnituur
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2142 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1ωρ. 10 λεπτ.
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Ezogelin Soep
1h 5min
Mediterrane kippenpastei
50 λεπτ.
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 λεπτ.
Kip garam masala
50 λεπτ.