Apparaten en Accessoires
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2-3 mm)15 g
-
teentjes knoflook2
-
verse rode chilipeper (optioneel) zaadlijsten verwijderd½ - 1
-
700 g kippenborstfilets, met veleendenborstfilets met vel700 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder uit de winkel of huisgemaakt (zie tip), naar smaak2 - 3 el
-
zout2 snuifjes
-
water1200 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt2 tl
-
sojasaus80 g
-
witte langkorrelige rijst200 g
-
200 g Chinese kool, in stukkenpaksoi in stukken200 g
-
broccoliroosje in stukken (2 cm)100 g
-
verse champignons250 g
-
geroosterde sesamolie (10 g)2 tl
-
honing (ong. 80 g)3 - 4 el
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
42 g
Calorieën
2512 kJ /
600 kcal
Vetten
20 g
Vezels
6.5 g
Koolhydraten
60 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rode kool cups met kip
25 Min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 Min
Eendenlever
33 Std.
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min