Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 120.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Vegan challah brood
2h 30 min
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Citroencurd
1hod.
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Lemon curd
20min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15min