Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Volkoren Paasbrood
- 1 bos verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren
- 100 g rode uien, gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering
- 300 g melk
- 15 g honing
- 20 g verse gist, verkruimeld
- 560 g volkoren tarwebloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 50 g boter, in stukken
- 2 tl zout
Eieren
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Opbouw
- 1 eierdooier, geklopt, om te kleuren
- 100 g groene slabladeren, gemengd
- 150 g gerookte forelfilet
- 30 g vers geperst citroensap
- vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 444.3 kJ / 106.2 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 120.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1ωρ.
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Keine Bewertungen
Quinoasalade
40 Min
Broodkruimels
5 λεπτ.
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen