Apparaten en Accessoires
Spinazie- en tomatenquiche
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 45min
8 stuks
Ingrediënten
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
11 g
Calorieën
1480 kJ /
353 kcal
Vetten
21 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
29 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Go vegan!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Vegetarische Wellington
2u. 10min
Gevulde groenten
1u. 20min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Romige snijbietsoep
35min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Vegetarische chili
1u. 5min
Lamsstoofpotje
1u. 45min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Napolitaanse cake
Geen beoordelingen
Chocolade toffee cake
2u.