Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa van radijzen
- 160 g rode radijsjes, schoongemaakt
- 1 rode ui (ong. 60 g), gehalveerd
- 10 g mosterd (ong. 1 tl)
- 25 g witte wijnazijn
- 35 g olijfolie
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 15 g kappertjes, uitgelekt
Broccoliburgers
- 460 g water
- 500 g broccoli, in roosjes
- 70 g rauwe amandelen, hele
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 20 g broodkruimels, veganistisch
- 30 g havermeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- olie, om te frituren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Rabarber-munt cocktail
2ωρ.
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1ωρ. 15 λεπτ.
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Stoofgerecht met tofu
30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40 λεπτ.
Bloemkool-spinazie lasagne
1hod. 45min
Vegetarische chili
1 Std. 5 Min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min