Apparaten en Accessoires
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Vis en marinade
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
5 g geraspte limoenschilverse kaffir limoenbladeren4
-
vers citroengras in stukken (± 3 cm)20 g
-
2 el gele curry pastarode curry pasta2 el
-
kokosroom50 g
-
roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden800 - 1000 g
Salade
-
limoen in vieren gesneden1
-
agavesiroop40 g
-
zout1 tl
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)200 g
-
komkommer in plakjes (± 3 mm)100 g
-
verse chilipepers in plakjes (3 mm)2
-
kerstomaten gehalveerd100 g
-
koriander in stukjes (± 2 cm)10 g
-
vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)10 g
Afwerking
-
verse chilipeper (optioneel) in plakjes (2 mm)1
-
limoen in plakjes (2 mm)1
-
koriander in stukken (± 2 cm)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
763.2 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
1753.8 kJ /
419.2 kcal
Vetten
15 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
27.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rode kool cups met kip
25min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Asperge-langoustine terrine
10u.
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Tunesische Chorba
45min
Mexicaanse kippensoep
40min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min