Apparaten en Accessoires
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Vis en marinade
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
5 g geraspte limoenschilverse kaffir limoenbladeren4
-
vers citroengras in stukken (± 3 cm)20 g
-
2 el gele curry pastarode curry pasta2 el
-
kokosroom50 g
-
roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden800 - 1000 g
Salade
-
limoen in vieren gesneden1
-
agavesiroop40 g
-
zout1 tl
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)200 g
-
komkommer in plakjes (± 3 mm)100 g
-
verse chilipepers in plakjes (3 mm)2
-
kerstomaten gehalveerd100 g
-
koriander in stukjes (± 2 cm)10 g
-
vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)10 g
Afwerking
-
verse chilipeper (optioneel) in plakjes (2 mm)1
-
limoen in plakjes (2 mm)1
-
koriander in stukken (± 2 cm)10 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
763.2 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
1753.8 kJ /
419.2 kcal
Vetten
15 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
27.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vis
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1u. 15min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Panna cotta
6u. 15min
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
XXL kip pastei
1u. 55min