Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwtjes
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
of 50 g sla, in dunne plakjes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 1362.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Bloemkool met kaas
55min
Aromatische kipcurry
1h
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40min
Aardappeltortilla met chorizo
50min