Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g verse gember, geschild, in plakjes (3 mm)
- 1 teentje knoflook
- 70 g honing
- 10 g sesamolie
- 70 g sojasaus
- 600 g verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olie
- 500 g bevroren doperwtjes
- 400 g water
- 200 g kokosmelk
- 1 el groentebouillonpasta
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 5 el geroosterd sesamzaad
-
50
g microgreens
of 50 g sla, in dunne plakjes (5 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3111.1 kJ / 743.6 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 43.4 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 1362.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thaise rode curry
1h
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Mallorcaanse vissoep
40 min
Courgettesoep met munt
35 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Thaise burgers
30 min
Brood met olijven
2h 20min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min
Mediterrane visschotel
1h 30 min