Apparaten en Accessoires
Sesam zalm met sla en erwtensoep
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse gember geschild, in plakjes (3 mm)20 g
-
teentje knoflook1
-
honing70 g
-
sesamolie10 g
-
sojasaus70 g
-
verse zalmfilets, ontveld (of ontdooide bevroren zalmfilets, ontveld), in stukken (± 3 x 5 x 2 cm)600 g
-
uien gehalveerd80 g
-
olie30 g
-
bevroren doperwten500 g
-
water400 g
-
kokosmelk200 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
geroosterd sesamzaad5 el
-
50 g slamicrogreens50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1362.1 mg
Eiwitten
43 g
Calorieën
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Vetten
43.4 g
Vezels
8.6 g
Verzadigd vet
13.4 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Avocadosap met dadels
5min
Cholent
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min