Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g amandelschilfers
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 600 g bloemkool, op zijn geheel
- 1000 g water
-
3
volle tl groentebouillonpasta
of 3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 250 g tomaten passata
- 150 g Indiase currypasta, type korma
- 180 g Griekse yoghurt, en iets meer om te besprenkelen
- 120 g room
- 1 tl zout
- 80 g tomaten, zaadjes verwijderd
- 1 verse groene chilipeper
- verse koriander, om te bestrooien
- 4 stuk Indiase currypasta, om op te dienen
- rijst, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 2404.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Quinoasalade
40 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 λεπτ.
Peren in rode wijn
5ωρ.
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Azteca taart
1ωρ.
Groentenbouillonpasta
45min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min