Apparaten en Accessoires
Bloemkool korma
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelschilfers50 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
bloemkool op zijn geheel600 g
-
water1000 g
-
3 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillonpasta3 volle tl
-
tomaten passata250 g
-
Indiase currypasta type korma150 g
-
Griekse yoghurt en iets meer om te besprenkelen180 g
-
room120 g
-
zout1 tl
-
tomaten zaadjes verwijderd80 g
-
verse groene chilipeper1
-
verse koriander om te bestrooien
-
Indiase currypasta om op te dienen4 stuk
-
rijst om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2404.1 mg
Eiwitten
16.5 g
Calorieën
2170.2 kJ /
518.7 kcal
Vetten
31 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
51.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Comfort Food
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Koolsla
10min
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Chili non Carne
1u.
Courgetteomelet
40min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Pindakoekjes met chocolate-chip
Geen beoordelingen
Linzensoep met spinazie
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min