Compatibele versies
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebakken kippendijen met kruidensalsa
- 4 kippendijen, met vel
- 1 tl zout
- 3 teentjes knoflook
- ½ tl gedroogde chilivlokken (optioneel)
- 1 - 2 citroenen, zeste en sap
- 30 g olijfolie
- verse peterselie (ong. 5 g)
- 10 g verse koriander, enkel de bladeren
- 10 g rode wijnazijn
- 60 g sjalot
Witte bonen sla met rucola pesto
- 30 g geschaafde amandelen
- 25 g Parmezaanse kaas
- 100 g rucola
- 1 teentje knoflook
- 1 snuifje zout
- 20 g citroensap, vers geperst
- 40 g olijfolie
- 800 g grote witte bonen, uit blik, met vocht (bv. boter bonen/Cannellinibonen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2981 kJ / 712 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Witte chocolade cheesecake
16h
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Vislasagne met courgette
1 Std.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Basilicumpesto
10 Min