Apparaten en Accessoires
Flatbread gevuld met mozzarella
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
12 sneetjes
Ingrediënten
Topping
-
Parmezaanse kaas15 g
-
verse peterseliebladeren1 el
Vulling
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
teentjes knoflook2
-
mozzarella in schijfjes150 g
-
crème fraîche40 g
-
ei1
Deeg
-
kwark, 40% vet130 g
-
boter in stukken80 g
-
bloem en wat extra om te bestuiven270 g
-
ei1
-
suiker1 snuifje
-
zout1 tl
-
eierdooier om te kleuren1
-
water1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
9 g
Calorieën
957 kJ /
229 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
18 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Heerlijke flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Koolsla
10min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Chocolade sneeuwballen
1u.
Heksenvingerkoekjes
2u.
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Gezouten karameltaart
2u. 40min
Pikante kalkoensatés
1u.
Pulled pork met gestoomde broodjes
3u.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Focaccia met uien
1u. 30min