Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappeldeeg
- 600 g water
- 800 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 50 - 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 ei
- 50 - 60 g paneermeel, en iets meer om door te wentelen
- 10 g Dijon mosterd
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
Champignonvulling
- 60 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te bewerken en te frituren
-
150
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
of 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm) -
4 - 5
takjes verse dille, enkel de blaadjes, grof gehakt
of 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt - zure room, om op te dienen
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 455.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Kimchi mac&cheese
50min
Lactosevrije warme chocolademelk
Nessuna valutazione
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Rucola taart
Nessuna valutazione
All-in-one kip cacciatore
2 godz. 45 min
Roergebakken champignons
55min
Gebakken buns
Nessuna valutazione
Chili con carne
40min
Romige courgettensoep
35min
Tomaat en Chili jam
1h 15min