Apparaten en Accessoires
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking30 g
-
gedroogde pruimen (optioneel) ontpit40 g
-
verse salie enkel de blaadjes5 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking10 g
-
olie40 g
-
teentje knoflook1
-
varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)500 g
-
paprika, zoet4 - 6 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken200 g
-
uien in schijfjes250 g
-
wilde rijst mengeling300 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
water700 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
181.3 mg
Eiwitten
36 g
Calorieën
2917.3 kJ /
696.3 kcal
Vetten
28.3 g
Vezels
10 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
68 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min