Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (optioneel)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Hornazo
Geen beoordelingen
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Mediterrane kippenpastei
50min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min