Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g verse peterseliebladeren, en iets meer als afwerking
- 10 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 5 g verse salie, enkel de blaadjes
- 40 g gedroogde pruimen, ontpit (optioneel)
- 40 g olie
- 2 teentjes knoflook
- 500 g spiering, zonder been, in stukken (3 cm)
- 4 - 6 snuifjes zoete paprikapoeder
- 200 g wortelen, in stukken
- 250 g uien, in schijfjes
- 300 g wilde rijst mengeling
- 30 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 700 g water
- ½ tl gemalen komijn
- gemalen peper, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2917.3 kJ / 696.3 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 28.3 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 181.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognesesaus
1h 15 min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Geen beoordelingen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Geen beoordelingen
Rauwe chocolade bietencake
Geen beoordelingen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
BBQ-saus
20 min