Apparaten en Accessoires
Hongaarse champignonsoep
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd200 g
-
boter in stukken40 g
-
450 - 500 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes450 - 500 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
bloem (optioneel)1 tl
-
witte wijn50 - 70 g
-
water600 g
-
melk300 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 tl
-
gedroogde dille1 ½ tl
-
tomatenpuree1 el
-
vers geperst citroensap15 - 20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zure room om op te dienen
-
citroen in plakjes gesneden, als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
350.3 mg
Eiwitten
7.3 g
Calorieën
785.8 kJ /
187.8 kcal
Vetten
11.5 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
6.8 g
Koolhydraten
15.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Champignon
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
XXL - Pompoensoep
50min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Groentenbouillonpasta
45min
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30min
Romige champignonsoep
20min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min