Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehaktballetjes
- 1 teentje knoflook
- 250 g gehakt vlees (mix van varkens- en rundvlees)
- 1 ei
- 35 g paneermeel
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
Uiensoep en afwerking
- 180 g rode uien, gehalveerd
- 40 g olie
- 50 g tomatenpuree
- 1000 g water
-
2
volle tl vleesbouillonpasta
of 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l) - 1 snuifje gemalen peper
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 25 g rode porto
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hongaarse champignonsoep
30min
Tomaat basilicum spread
5 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
No ratings
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Minestrone
45 Min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
No ratings
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Vichyssoise met pasta
35 min
Noedelsoep
35 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min