Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g witte kool, (dikste deel van de kern verwijderd), in vieren gesneden (klein genoeg om in de brede invoeropening van het Cutter deksel te passen)
- 120 g rode ui, (ongeveer 1 ui), verticaal doormidden gesneden (optioneel)
- 150 g wortel, met de uiteinden afgesneden
- 100 g groene appel, ongeschild en in vieren gesneden
- 2 snuifjes gemalen peper, naar smaak
- ½ tl zout, naar smaak
- 4 el mayonaise, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 682.3 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 296.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Appel en citroen krans
50 Min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Geraspte wortelsalade
10 Min
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Kruiden- en citroenzout
1 Std.
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 Min
Koolsla
10 Min