Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, cut in pieces (3 cm) (optioneel)
- 200 g bleekselderij, cut in pieces
- 250 g wortelen, cut in pieces
- 100 g uien, cut in halves
- 100 g tomaten, cut in pieces
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 1 teentje knoflook
- 50 g verse champignons
- 1 gedroogd laurierblad (optioneel)
- 6 takjes gemengde verse kruiden (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
- 4 takjes verse peterselie
- 120 g grof zout
-
30
g droge witte wijn
of 30 g water - 1 el olijfolie
- Voeding
- per 6 porties
- Calorieën
- 2226 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 18.4 g
Alternatieve recepten
Ontbijt gebak
40 Min
Tomatenketchup
1h 15min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Peren in rode wijn
5 godz.
Sous-vide peren met kaneel
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2h
Gewone yoghurt
14 Std.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Romige champignonsoep
20min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.