Apparaten en Accessoires
Groentenbouillonpasta
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas (optioneel) in stukken (3 cm)50 g
-
bleekselderij in stukken200 g
-
wortelen in stukken250 g
-
uien in helften100 g
-
tomaten in stukken100 g
-
courgettes in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons50 g
-
gedroogd laurierblad (optioneel)1
-
gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes6 takjes
-
verse peterselie4 takjes
-
grof zout120 g
-
30 g waterdroge witte wijn30 g
-
olijfolie1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Eiwitten
28 g
Calorieën
2226 kJ /
533 kcal
Vetten
29 g
Vezels
18.4 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Koolsla
10min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Tomatenketchup
1u. 15min
Kippenbouillonpasta
45min
Vleesbouillonpasta
45min
Karamelpoeder
1u.
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Hongaarse champignonsoep
30min
Canapé met ei
10min