Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 tl witte peperkorrels
- 1 el korianderzaad
- 1 tl komijnzaad
- 70 g sjalotten doormidden gesneden
- 2 teentjes knoflook doormidden gesneden
- 1 - 2 verse rode chilipepers middelgroot, ontpit
- 50 g citroengras, vers in stukken gesneden
- 30 g galangal (Thaise gember), verse wortel in plakjes gesneden (zie "Tip(s)")
- 1 tl zout aan te passen aan de smaak
- 4 takjes koriander, vers
- 20 g pindaolie
- 50 g pindanoten, droog geroosterd, ongezouten
- 1 afgestreken el garnalenpasta (zie "Advies")
- 400 g kokosmelk
- ½ bos Thaise basilicum, vers
- 80 g zoete maïskolf, mini, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g aubergine Thai, in acht stukken gesneden
- 150 g Sajoer bonen Thai, in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)
- 1 el vissaus
-
40
g palmsuiker (optioneel)
of 40 g rietsuiker (optioneel) - 400 g kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2 x 2 cm)
- 30 g limoensap
- 8 kaffir limoenblad, vers
- 250 g rijst gekookt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3006 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Caesar saladedressing
Geen beoordelingen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Koken van jasmijnrijst
35 min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min