Apparaten en Accessoires
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Garnituren
-
gambero rosso reuzegarnalen8
-
wortel100 g
-
koolrabi100 g
-
pompoen100 g
-
water1700 g
Pompoensoep
-
olijfolie30 g
-
gember, vers in stukken30 g
-
wortelen in stukken van 2-3 cm70 g
-
uien gehalveerd2
-
butternut pompoen in stukken van 2-3 cm800 g
-
knoflookteentjes2
-
vers citroengras gekneusd5 stengels
-
water700 g
-
chilipeper¾
-
laurierbladeren2
-
kaffir limoenbladeren diepvries of gedroogd4
-
komijn, gemalen¼ tl
-
vadouvan½ tl
-
currypoeder¼ tl
-
Tom Kha Kai pasta1 el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
limoensap1 el
-
peper, gemalen1 snuifje
-
zout1 snuifje
Kerrieschuim
-
water175 g
-
kokosmelk30 g
-
magere melk50 g
-
kippenfond50 g
-
Tom Kha Kai pasta¼ el
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld¼
-
zout1 snuifje
-
lecithine poeder¾ tl
Afwerking
-
olie1 el
-
limoenzeste1 tl
-
peper, gemalen1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
komkommer in brunoise100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
523.5 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1586.3 kJ /
379.1 kcal
Vetten
15 g
Vezels
10.8 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
59.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hap en Tap
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 Std.
Tomaat basilicum spread
5 Min
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Tomatensoep met Burrata
35 Min