Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
of 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 870.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mosselen met frietjes
45 λεπτ.
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1ωρ.
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 λεπτ.
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Vegetarische bruine rijst
40 λεπτ.
Halloween-worstvingers
1ωρ.
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 λεπτ.
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Rijst met rundvlees en broccoli
50min