Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
of 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 30.1 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 870.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1h 20min
Geroosterde aubergines
Nessuna valutazione
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Nessuna valutazione
Zonnige groentetaart
Nessuna valutazione
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 Min
Maanzaadslakken
Nessuna valutazione
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Turkse moussaka
1h 10min