Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
TM6 TM5 TM31

Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)

4.4 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

Pindadressing

  • 4 teentjes knoflook
  • 10 g verse gember
  • 50 g pindakaas
  • 20 g vers geperst limoensap
  • 30 g honing
  • 20 g vissaus
  • 10 g sesamolie
  • 10 g sriracha saus (optioneel)
  • 50 g kokosmelk

Salade

  • 150 g rode kool, in stukken (5 cm)
    of 150 g kool, in stukken (5 cm)
  • 250 g rode paprika's, in stukken (5 cm)
  • 250 g mangowangen, niet te rijp, in stukken (5 cm)
  • 5 g verse muntblaadjes
  • 5 g verse korianderbladeren, in stukken (2 cm)
  • 50 g lente-uien, in stukken (2 cm)

Garnalen

  • 4 el zonnebloemolie
  • 400 g gepelde garnalen
  • 1 tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1758.2 kJ / 420.2 kcal
Eiwitten
19.6 g
Koolhydraten
29.9 g
Vetten
25.9 g
Verzadigd vet
6.2 g
Vezels
4.4 g
Natrium
1561.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten