Compatibele versies
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)
- 3 ¼ tl zout, naar eigen smaak
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 800 g water, en iets meer om de vis te spoelen
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 150 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 200 g verse tomaten, in partjes
- 30 g rozijnen
- 100 g zwarte olijven, ontpit
- 20 g pijnboompitten
- 20 g kappertjes op azijn
- 1 tl gedroogde chilipepers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 51.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 2525.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Familie kip galette
1 godz. 55 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25 min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Soep met zeeduivel en garnalen
1 godz.