Apparaten en Accessoires
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
kabeljauwfilets, zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
zout naar eigen smaak3 ¼ tl
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water en iets meer om de vis te spoelen800 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd150 g
-
olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
verse tomaten in partjes200 g
-
rozijnen30 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
pijnboompitten20 g
-
kappertjes op azijn20 g
-
gedroogde chilipepers1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2525.7 mg
Eiwitten
48.4 g
Calorieën
2231 kJ /
533.2 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
8.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
51.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flexitarische smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Portugees crème brûlée
25min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Tarbot met salsasaus
Geen beoordelingen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Eiersalade met curry
1u. 30min
Chocolade hazelnootpasta
2u.
Couscous met lam en groenten
50min
Zalm met venkel
40min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Bessenschuim
10min