Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten, in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
of 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 10 g verse basilicumbladeren
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 150 g droge pasta, type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- verse basilicumbladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 998.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arabische kip met couscous
45min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Cholent
Ninguna valoración
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Kruiden en Cashew dip
8 godz. 10 min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Koken van bulgur
35 min
Kip garam masala
50 min