Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten, in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
of 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 10 g verse basilicumbladeren
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 150 g droge pasta, type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- verse basilicumbladeren, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 42.6 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 998.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1sa 10 dk
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1sa 10 dk
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2sa 10 dk
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 dk
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min