Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sinaasappel zalm
- 1 klein stukje verse gember (ong. 5 g)
- 1 sinaasappel, zeste en sap
- 40 g sojasaus
- 2 teentjes knoflook
-
1
verse zalmfilet, ontveld (ong. 600 g)
of 1 bevroren zalmfilet, ontveld, ontdooid (ong. 600 g) - 5 takjes verse tijm
Broccoli 'couscous'
- 550 g broccoliroosjes
- 10 g boter
- 20 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Zalmburgers
25 λεπτ.
Arabische kip met couscous
45min
Gevulde kalkoentaart
1ωρ. 30 λεπτ.
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1ωρ.
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1ωρ.
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1ωρ. 30 λεπτ.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Gembersoep met rode paprika
50 λεπτ.