Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sinaasappel zalm
- 1 klein stukje verse gember (ong. 5 g)
- 1 sinaasappel, zeste en sap
- 40 g sojasaus
- 2 teentjes knoflook
-
1
verse zalmfilet, ontveld (ong. 600 g)
of 1 bevroren zalmfilet, ontveld, ontdooid (ong. 600 g) - 5 takjes verse tijm
Broccoli 'couscous'
- 550 g broccoliroosjes
- 10 g boter
- 20 g olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 tl paprikapoeder
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 50 g water
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Viscurry
35 Min
Mangochutney
1 godz. 20 min
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Groene smoothie bowl met gojibessen
Geen beoordelingen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Zalm en venkel risotto
25 min