Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gebakken tomaten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 6 takjes verse tijm geplukt, en iets meer om te garneren
- 50 g olijfolie
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
Walnotenrisotto en afwerking
- 80 g walnoot, gehalveerd
- 1 ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 320 g risotto rijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)
- 800 g water
-
1 ½
volle tl groentebouillonpasta, vegan
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegan - ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 1 tl citroenschil, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2767 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoenrisotto met spek
25 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Boekweit met champignons
25 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1h
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min