Apparaten en Accessoires
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 portie
Ingrediënten
Salsa
-
rode peper, vers gehalveerd en ontpit1
-
teentjes knoflook2
-
extra vergine olijfolie plus extra om te besprenkelen80 gram
-
water60 g
-
sherryazijn15 g
-
sultana rozijn50 g
-
ingemaakte baby kappertjes uitgelekt30 g
-
pijnboompitten geroosterd30 g
-
peterselieblad, vers grof gehakt5 takjes
-
citroen alleen fijn geraspte schil1
-
zeezout plus extra naar smaak½ theelepel
Bloemkoolsteaks
-
bloemkool2
-
oregano, gedroogd naar smaak
Bloemkoolpuree
-
water500 g
-
olijfolie10 g
-
amandelmelk100 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen plus extra naar smaak1 snuifje
-
50 g roombotermargarine50 g
-
kristalsuiker1 snuifje
-
teentje knoflook1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
762.7 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1851.9 kJ /
442.6 kcal
Vetten
35.8 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
5.8 g
Koolhydraten
29.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Groente-Omeletten
30min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Pasta met crème van pistache
30min
Portugees brood (Pão de água)
3u. 30min