Paella met kidneybonen
TM5 TM6

Paella met kidneybonen

3.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g uien, gehalveerd
  • 3 teentjes knoflook
  • 20 g olijfolie
  • 350 g water
  • 1 zakje saffraan, gemalen
  • 1 snuifje fijn zout, plus extra naar smaak
  • 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, plus extra naar smaak
  • 350 g tomaten, zonder zaadjes, in blokjes
  • 80 g wortelen, in blokjes
  • 100 g verse groene erwten
    of 100 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
  • 120 g verse sperziebonen, in stukken
  • 75 g courgette, in blokjes
  • 75 g gele courgette, in blokjes
  • 1 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
  • 200 g langkorrelige rijst
  • 100 g kidneybonen, uit blik, afgespoeld onder koud water
  • ½ citroen, enkel het sap
  • 60 g Kalamata olijven, ontpit
    of 60 g ontpitte zwarte olijven
  • 60 g olijf, ontpit, op z'n Provençaals
  • 1 el verse peterseliebladeren, fijngehakt

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1649 kJ / 391 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
55 g
Vetten
14 g
Vezels
11 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten