Apparaten en Accessoires
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden½
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
ciderazijn2 tl
-
extra vergine olijfolie100 g
-
citroensap (ongeveer 1 citroen)40 g
-
verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)8 takjes
-
amandelvlokken25 g
-
zout naar smaak¼ tl
-
knoflookteentje1
-
water500 g
-
zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)500 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen komijn1 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
rucola60 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8.8 g
Calorieën
1824 kJ /
434.3 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
8.8 g
Koolhydraten
27.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Geen beoordelingen
Hartige taart met savooiekool
1u. 30min
Kleverige sesamkip
40min
Groentepannenkoekjes
20min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min