Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g tomaten, vers of uit blik
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g witte wijn
- 350 g courgette, in blokjes
- 200 g wortelen, in plakjes
- 200 g verse champignons, in plakjes
- 400 g stevige tofu, in blokjes
- 1 ½ tl gedroogde basilicum
- 1 tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 756 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Chili non Carne
1 godz.
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Geen beoordelingen
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Indiase groentencurry
50 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min