Apparaten en Accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Voorbereiding 15min
Totaal 10min
20 porties
Ingrediënten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
332 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
766.1 kJ /
183.1 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
2.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Immuniteitsboost
5min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Rabarber-citroen cookies
1u.
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Gezouten-Karamelijs
14u.
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min
Creatief Basisbrood
45min
Stevige linzenchili
50min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.