Apparaten en Accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Voorbereiding 15min
Totaal 10min
20 porties
Ingrediënten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
332 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
766.1 kJ /
183.1 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
2.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Stevige linzenchili
50min
Minuut Koolsla
10min
Geraspte Wortelsalade
10min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Rode kool met appel
1u. 10min