Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
of room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
of pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 Min
Boemkool buffalo hapjes
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Naan (Hindoe brood)
2h
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Amandelpap
10 Min
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Marshmallows
2 godz. 30 min
Kruiden- en citroenzout
1h
Spaghetti carbonara
30 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min