Apparaten en Accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Voorbereiding 15min
Totaal 10min
20 porties
Ingrediënten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
332 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
766.1 kJ /
183.1 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
2.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Koekjes met chocoladedragees
1u.
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Sunrise smoothie
10min
Kimchi risotto
25min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Vruchtenroomijs
5min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Walnoot Brittle
1u. 30min
Vegan red velvet cupcakes
4u.