Apparaten en Accessoires
Quiche met kip en peer
Voorbereiding 25min
Totaal 2u. 40min
8 porties
Ingrediënten
Glutenvrij deeg
-
boter om in te vetten
-
rijstmeel140 g
-
maïzena (zetmeel)160 g
-
zout¼ tl
-
xanthaangom (optioneel)2 tl
-
boter gekoeld160 g
-
ei1
-
azijn1 tl
-
water koud40 g
Vulling met kip en peer
-
teentjes knoflook2
-
prei enkel het witte deel, in stukken1
-
boter50 g
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel in blokjes (3 cm)600 g
-
verse tijm enkel de blaadjes3 takjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
water50 g
-
maïzena (zetmeel)2 - 3 el
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 el
-
witte wijn50 g
-
peer (ong. 1 peer), gepeld, klokhuis verwijderd, in blokjes (2 cm)150 g
-
volle room50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
2386 kJ /
568 kcal
Vetten
39.8 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
38.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Lasagne bolognese
2u. 30min
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Gestoomde broodjes
2u. 10min
Kip-miso stoofpot
1u. 45min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1u.
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min