Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 160 g uien, in vieren gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 5 takjes verse peterselie
- 200 g wortelen, in kleine stukken
- 30 g olijfolie
- 500 g tomatenpuree, uit blik
- 6 snuifjes zout
- 6 snuifjes 5 bessen peper
- 80 g boter, en iets meer om in te vetten
- 80 g maïzena (zetmeel)
- 1000 g melk
- 1000 g courgettes, gewassen en ongepeld
- 6 sneetjes gekookte ham
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1018.3 kJ / 244.3 kcal
- Eiwitten
- 11.6 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 665.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Waterzooi van kip
1 Std.
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Romige courgettensoep
35 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.