Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g olijfolie
- 600 g varkenshaasje, in blokjes (2 cm)
-
15
g verse gember, fijngehakt
of 5 g gemalen gember - 2 g Franse vierkruidenmix
- 25 g sojasaus
- 100 g vloeibare karamel, huisgemaakt (zie tip)
- 2 el verse bladpeterselie, fijn gehakt
- 40 - 50 g ongezouten, gepelde pistachenoten, grof gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 463.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Geraspte wortelsalade
10 Min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10h 10min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Vloeibare karamel
25min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 Std.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Roergebakken champignons
55min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min