Apparaten en Accessoires
Karamel varkensvlees
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
463.3 mg
Eiwitten
30 g
Calorieën
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
10.3 g
Koolhydraten
28 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Vloeibare karamel
25 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 Min
Kip met amandelen
25 Min