Apparaten en Accessoires
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 portie
Ingrediënten
Rucola pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden60 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd1
-
pijnboompitten30 g
-
teentjes knoflook2
-
rucola85 g
-
extra vergine olijfolie75 g
-
citroensap15 g
-
zout¼ tl
Broccoli
-
extra vergine olijfolie om in te vetten1 el
-
broccoliroosjes560 g
-
rode uien in dunne plakjes gesneden220 g
-
kerstomaten gehalveerd220 g
-
feta kaas verkruimeld150 g
-
citroenen gehalveerd2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
525 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1322 kJ /
316 kcal
Vetten
26 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Prei en Kaas Taart
1u. 5min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Vegan kaas dip
40min
Courgettesoep met munt
35min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Taart met peer en brie
1u. 10min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Zoetzure tempé
50min
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen