Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 170 g uien, gehalveerd
- 2 eieren
- 30 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 teentje knoflook
- 450 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)
- 3 snuifjes gemalen peper
- 30 g olie
- 3 el geklaarde boter
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 574.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Bibimbap burrito
45 Min
Kipsatés met pindasaus
2h
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Pas d’évaluation
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Vegan Brownies
2h 40min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.