Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g vastkokende aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 170 g uien, gehalveerd
- 2 eieren
- 30 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 1 teentje knoflook
- 450 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)
- 3 snuifjes gemalen peper
- 30 g olie
- 3 el geklaarde boter
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140.5 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 574.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1sa
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Ratatouille galette
1sa 30 dk
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Bananenbrood
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 dk
Gestoomde spinaziecake
35 dk
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen