Apparaten en Accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Voorbereiding 25min
Totaal 35min
10 stuks
Ingrediënten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
587.8 kJ /
140.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
14.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Brownies van zoete aardappel
1u.
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Yoghurtijs met mango
12u.
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Vegetarische bruine rijst
40min
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min