Apparaten en Accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Voorbereiding 25min
Totaal 35min
10 stuks
Ingrediënten
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
574.9 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
587.8 kJ /
140.5 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
2.9 g
Koolhydraten
14.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fusion-smaken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Groente-Omeletten
30min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Paksoi en ham rijst
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3u. 35min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Geen beoordelingen
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Brownies van zoete aardappel
1u.
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Havermoutpap met vers fruit
15min