Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui, in kwartjes
- 50 g wortel, gepeld en in schijfjes (0,5 cm)
- 50 g selderij bladeren, gewassen en gedroogd
- 250 g linzen
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 el groentebouillon
- 1000 g water
- 50 g olijfolie
- 200 g verse spinaziebladeren, gewassen en gedroogd
- ½ tl fijn zout (optioneel)
- 160 g rijst (kooktijd 16 minuten)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
Geen beoordelingen
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Vegan kaas dip
40min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min