Apparaten en Accessoires
Linzensoep met spinazie
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (optioneel)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18.8 g
Calorieën
1887 kJ /
451 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
10.5 g
Koolhydraten
67.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Aardappelsoep met curry
35 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Brak ocen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min