Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g ui, in kwartjes
- 50 g wortel, gepeld en in schijfjes (0,5 cm)
- 50 g selderij bladeren, gewassen en gedroogd
- 250 g linzen
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 el groentebouillon
- 1000 g water
- 50 g olijfolie
- 200 g verse spinaziebladeren, gewassen en gedroogd
- ½ tl fijn zout (optioneel)
- 160 g rijst (kooktijd 16 minuten)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 18.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 10.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
Noedelsoep
35min
Stevige linzenchili
50min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Goulash van linzen en champignons
45min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Quinoakoekjes
1 Std.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Stoofpot van linzen
2sa 35 dk