Apparaten en Accessoires
Roze roerei
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
2 porties
Ingrediënten
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
620.1 mg
Eiwitten
18.1 g
Calorieën
1857.5 kJ /
442 kcal
Vetten
32.6 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
17.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Roze herfst
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Ananas Dessert met Meringue
25min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Garnituur van courgette
30min
Groene bron
10min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Frisse koolsalade
15min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Pompoensoep met room
35min