Apparaten en Accessoires
Mallorcaanse vissoep
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
901 kJ /
215 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Paëlla
50min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Lamscurry
1u.
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Turkse moussaka
1u. 10min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Hongaarse champignonsoep
30min
Azteca taart
1u.
Citroen-kokos bliss balletjes
40min