Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 901 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arabische kip met couscous
45min
Shakshuka
50 分钟
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Duitse brunch
1hod. 15min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 分钟
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Gemarineerde paprika's
Keine Bewertungen
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1hod. 40min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Stoofpot van linzen
2h 35 min