Apparaten en Accessoires
Mallorcaanse vissoep
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
901 kJ /
215 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Lamscurry
1u.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min