Apparaten en Accessoires
Mallorcaanse vissoep
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20 g
Calorieën
901 kJ /
215 kcal
Vetten
8 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Kip met citroen
50min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Zalm met rijst en champignons
30min
Viscurry
35min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min