Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt, ontdarmd
of 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- 370 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie, en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 74.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1678.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamel varkensvlees
45 Min
Rucola taart
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25 dk
Tagliatelle met broccoli
15 min
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
Geen beoordelingen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Enchiladas met rundvlees
30min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen