Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt, ontdarmd
of 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- 370 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie, en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 74.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1678.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Noten bolognese
35min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Kaneelrolletjes met glazuur
2h 30min
Spaanse risotto
40min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Zalm met venkel
40min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h