Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g korte korrel rijst, japonica
-
250
g middelgrote rauwe garnalen, gepeld, schoongemaakt, ontdarmd
of 250 g middelgrote rauwe garnalen, gepeld diepgevroren, ontdooid en drooggedept om te koken - 50 g groene erwten (vers of diepvries)
- 50 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- 370 g water, en iets meer om de rijst te dekken
- 20 g lichte sojasaus
- 10 g geroosterde sesamolie, en iets meer om te besprenkelen
- 20 g oestersaus
- 10 g rijstazijn
- 1 tl bruine suiker
- 1 tl zout
- lente-ui, gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 74.4 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1678.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Karamel varkensvlees
45min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Vloeibare karamel
25min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20 min
Viscurry
35min