Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehakt
- 100 g uien, in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g boter, ongezouten, plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 el madeirawijn (optioneel)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappels, in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 50 g boter, ongezouten plus iets extra voor de topping
- 2 el broodkruimels (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3165 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Geen beoordelingen
Kipfilets pizzaiola
55min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Zalmsoufflé
1 Std.
Havertaart
Geen beoordelingen
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Gestoomde citroencake
2h 20min
Alpengratin
50 Min
Runderpastei met bier
1h 40min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min