Apparaten en Accessoires
Cottage pie
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (optioneel)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (optioneel)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
3165 kJ /
755 kcal
Vetten
47 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
49 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Penne met tonijn
35min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Harde pistachekoekjes
45min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Griekse varkensstoofpot
45min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Risotto bolognese
45min
Spaghetti met tomaat en spek
35min