Apparaten en Accessoires
Steak au Poivre
Voorbereiding 20min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
2301 kJ /
550 kcal
Vetten
44 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1sa
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1sa 10 dk
Rundvlees Stroganoff
1sa
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1sa
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 dk
Pekingeend
45 dk
Lamslende met roze pepersaus
45 dk
Varkenshaasje in papillot
1sa
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1sa 5 dk
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Değerlendirme yok
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1sa
Kip met rode paprika
1sa 5 dk