Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g peren geschild, in kleine blokjes
- 50 g boter, in stukken
- 80 g suiker
- 50 g rozijnen
- 5 g perenbrandewijn
- 1 vanillestokje klein, enkel het merg
- 75 g amandelpoeder
- 500 g bladerdeeg
- 1 eierdooier
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2651 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Snel bladerdeeg
1h 20min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Bessenlikeur
30min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Eenvoudige appeltaart
45min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Citroencake
2h