Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g peren geschild, in kleine blokjes
- 50 g boter, in stukken
- 80 g suiker
- 50 g rozijnen
- 5 g perenbrandewijn
- 1 vanillestokje klein, enkel het merg
- 75 g amandelpoeder
- 500 g bladerdeeg
- 1 eierdooier
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2651 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15min
Soefganiots
2 godz.
Pompoen baba ganoush
35min
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Appelcake
1hod.
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Zwarte woud kerstbuche
1h 30 min
Lamsstoofpotje
1hod. 45min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Sponge cake (luchtige cake)
1 Std. 50 Min
Cheesecake (gebakken)
7 godz. 20 min