Apparaten en Accessoires
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
7 g
Calorieën
2651 kJ /
638 kcal
Vetten
55 g
Koolhydraten
42 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Frangipane met peer
1u. 30min
Frangipanetaart
1u. 25min
Banketbakkersroom
15min
Glazuur
5min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Cheesecake (gebakken)
7u. 20min
Gestoomde marmercake
1u. 30min