Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g suiker
- 330 g zachte boter
- 5 eierdooier
- 260 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 60 g havervlokken, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ½ tl zout
- 480 g vers geperst citroensap
- 2 citroenen, liefst biologisch, enkel de schil
- 1 stuk verse gember (± 2 cm), fijn geraspt (optioneel)
- 60 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 8 eieren
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 50 g kwark kaas
- 80 g ricotta
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en fruitgedeelte in dunne plakjes gesneden, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 891.5 kJ / 213.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 156.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hongaarse champignonsoep
30min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Ontbijt gebak
40min
Bibimbap burrito
45min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Geen beoordelingen
Falafel met rode bieten hummus
20min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Hummus van rode biet
10min
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Groene smoothie
10min