Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g suiker
- 330 g zachte boter
- 5 eierdooier
- 260 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 60 g havervlokken, en iets meer om te besprenkelen
- 1 ½ tl zout
- 480 g vers geperst citroensap
- 2 citroenen, liefst biologisch, enkel de schil
- 1 stuk verse gember (± 2 cm), fijn geraspt (optioneel)
- 60 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 8 eieren
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 50 g kwark kaas
- 80 g ricotta
- 1 citroen, liefst biologisch, schil en fruitgedeelte in dunne plakjes gesneden, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 891.5 kJ / 213.1 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 156.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza met fruit en yoghurt
Geen beoordelingen
Ovengebakken groentechips
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Klassieke sabayon
15 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Moussaka met linzen
2h 20min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Bearnaisesaus
20 Min