Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 250 g rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
- 1 verse jalapeñopeper, gehalveerd (facultatief)
- 80 g rode ui
- 1 el limoensap
- ½ tl zout
Zure "room"
- 100 g rauwe cashewnoten
- 100 g pijnboompitten
- 60 g citroensap
- 150 g water
- 1 - 2 snuifjes zout naar smaak
Avocado dip
- 2 avocado's, enkel het vruchtvlees
- 1 - 2 tl limoensap
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
Opbouw
- 400 g Mexicaanse bonenpuree (refried beans), uit blik
- ½ ijsbergsla, versnipperd
- 150 g vegan kaas, geraspt
- verse korianderbladeren, voor het garneren
- maïschips, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Verse zomerse loempia’s
30min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Gevulde groenten
1h 20min
Mousse van kaas
10min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Koolsoep
50min