Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 250 g rijpe tomaten (ong. 2-3 tomaten), ontpit, in vier gesneden
- 1 verse jalapeñopeper, gehalveerd (facultatief)
- 80 g rode ui
- 1 el limoensap
- ½ tl zout
Zure "room"
- 100 g rauwe cashewnoten
- 100 g pijnboompitten
- 60 g citroensap
- 150 g water
- 1 - 2 snuifjes zout naar smaak
Avocado dip
- 2 avocado's, enkel het vruchtvlees
- 1 - 2 tl limoensap
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
Opbouw
- 400 g Mexicaanse bonenpuree (refried beans), uit blik
- ½ ijsbergsla, versnipperd
- 150 g vegan kaas, geraspt
- verse korianderbladeren, voor het garneren
- maïschips, om op te dienen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1502.8 kJ / 357.8 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 27.3 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Tzatziki
20min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Kleverige sesamkip
40min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Paprika's in zoetzure saus
30min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Groentensaus voor pasta
40min
Koolsla
10min